Чакането си струваше: Блестящ Дани Олмо донесе успеха на Барселона и продължи традиция (ВИДЕО)


Чакането си струваше: Блестящ Дани Олмо донесе успеха на Барселона и продължи традиция (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2661 0

Барселона постигна трети пореден успех с 2:1 в Ла Лига. Този път в жертва на каталунците се превърна Райо Валекано в мач от третия кръг на испанския елит. Големият герой за "блаугранас" бе новото попълнение Дани Олмо, който най-накрая направи своя дебют и го ознаменува с победното попадение.

Трети пореден успех за Барса в Ла Лига

Трети пореден успех за Барселона

В 9-ата минута Райо Валекано успя да поведе, след като Хорхе де Фрутос проби отдясно и сви топката за Унай Лопес, който стреля с първото си докосване и реализира, за да даде аванс на своя тим.

Барселона успя да изравни резултата, след като Педри комбинира на двойно с Рафиня, след което стреля от точката да изпълнение на дузпа, за да матира Дани Карденас в 60-ата минута.

Барселона все пак стигна до пълния обрат в 82-рата минута, когато Ламин Ямал проби отдясно и навллезе в наказателното поле на домакините, след което върна топката назад зад себе си за Дани Олмо. Новото попълнение на каталунците си нагласи топката и с второто си докосване стреля в левия ъгъл на вратата, за да реализира още в дебюта си за Барселона.

 

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Каталунците вече са 9 точки, като са единственият отбор с пълен точков актив от началото на сезона в Ла Лига. Райо Валекано пък е на 8-о място във временното класиране с 4 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички