CR7: За някои Меси е най-добрият, но според мен той е...


CR7: За някои Меси е най-добрият, но според мен той е...
Снимка: Getty Images/Guliver

4764 0

Кристиано Роналдо избухна с коментар по повод футболното си съперничество с другата голяма звезда на нашето време - Лионел Меси.

"Не ме притесняват сравненията с Меси. Ако погледнете назад през последните 8 години, аз винаги съм в топ форма - и това е много трудно. Кажете ми един футболист, който го е правил? След това дали си №1 или №2 е въпрос на малки детайли, като например дали печелиш трофеи или не. Може би за вас Меси е най-добрият, но според мен, в моята глава, най-добрият съм аз. И всеки трябва да мисли по този начин за себе си. Точно заради това аз съм постигнал толкова много през кариерата си", сподели Роналдо пред El Pais, като интервюто е част от промоцията на филма за играча, който излиза в кината.

"Беше ми трудно да гледам Меси да печели Златната топка няколко пъти поред. Понякога си мислех има ли изобщо смисъл да ходя на тези церемонии.

Да, не съм от най-скромните хора. Признавам си. Но не съм и фалшив. Понякога съм смирен, скромен, обичам да се уча. Нямам проблем с това хората да ме мразят, това ме кара да давам повече от себе си. Когато играем навън, всички са срещу мен, но аз се чувствам добре.

Трябва да мислим върху позитивното, което идва от всички тези хейтъри. Имам нужда от враг. Това е част от бизнеса. Те започват да ме освиркват, когато пипна топката. Това започна още когато бях на 18. Това не е никакъв проблем за мен", допълни Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички