Феновете на Реал Мадрид към Ламин Ямал: Млъкни, черна п&%ко (ВИДЕО)


Феновете на Реал Мадрид към Ламин Ямал: Млъкни, черна п&%ко (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1468 0

Tалантливият млад футболист на Барселона и испанския национален отбор - Ламин Ямал, попадна под обстрела на феновете на Реал Мадрид след края на снощното Ел Класико, в което каталунците победиха най-големия си съперник с убедителното 4:0, а младокът отбеляза третото попадение в мача.

Расистки нападки към Ламин Ямал

Още: Барселона не само разби Реал Мадрид, но и подобри 68-годишен рекорд

Поведението на футболиста на Барселона след гола му обаче не се хареса на част от феновете на "кралете", поради което към него бяха отправени различни обиди, включително и расистки коментари.

На запис, разпространен в социалните мрежи, се чува как някои от феновете на Реал Мадрид наричат ​​Ямал "черна п&%ко", но той запази спокойствие и не реагира на провокациите, като продължи да празнува отбелязания гол с тима си.

 

Темата за расизма в испанския футбол е особено чувствителна и напоследък се наказва жестоко. Миналата година няколко фенове на Майорка получиха условни присъди затвор и три години забрани за мачове за расистки обиди отправени към противникови играчи.

Подобни мерки бяха предприети наскоро от мадридската полиция срещу почитатели на Атлетико Мадрид, които обидиха бразилската звезда на Реал Мадрид - Винисиус.

Нито Левандовски, нито Ямал: Ето кой футболист похвали Ханзи Флик след разгрома

След боя от Барселона: Анчелоти заговори за титла и Шампионска лига, направи и голямо обещание

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички