Представянето на Килиан в Реал Мадрид - щастливият Мбапе "взриви" публиката (ВИДЕО)


Представянето на Килиан в Реал Мадрид - щастливият Мбапе "взриви" публиката (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4400 0

Дългоочакваният момент за Реал Мадрид, феновете на тима и Килиан Мбапе настъпи! Днес (16 юли) беше представянето на суперзвездата на Франция, която вече подписа с "кралския клуб". Историята между Мбапе и Реал датира няколко години, но именно това лято дойде развръзката, след като нападателят реши да не продължава договора си с Пари Сен Жермен.

Стадионът бе напълно разпродаден, въпреки че събитието е работен ден на обяд в горещо време. Имаше над 85 000 фенове, с което ще бъде надминат и рекордът при представянето на Кристиано Роналдо.

Мбапе пристигна в университетската болница в 8:30 сутринта в бели шорти, бежова поло тениска и бели слънчеви очила, като зарадва много фенове, които чакаха да видят французина отблизо и да получат подписа му, преди да извършат медицинските прегледи. Предполага се, че е получил подробности за фрактурата, която получи в носа си на 17 юни по време на Европейското първенство по футбол и която го принуди да играе с маска, за да избегне проблеми до полуфинала срещу Испания, в който той реши да го свали, дори без да бъде възстановен.

Треска за Мбапе в Мадрид

10:18 - Всичко за представянето на Мбапе на "Бернабеу" е готово!

 

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

* Още преди 10 часа българско време Мбапе мина през медицински прегледи, а след това даде автографи на феновете на Реал.

Звездата бе запитан дали е мечтал един ден да играе за Реал, на което отговори "Да, разбира се".

12:30 Mбапе официално стана играч на Реал, подписа до 2029 година. Малко преди това обиколи съблекалните на отбора, а феновете вече се струпват на стадиона в очакване на голямото събитие!

13:09 - Килиан Мбапе бе показан в тунела на "Бернабеу", което предизвика бурните аплодисменти на феновете, които все още изпълват стадиона.

13:21 - Перес излезе със Зидан на стадиона!

13:25 - Последваха видеа от паметни моменти и титли на "белия балет", като специално изпълнение подготви излизането на Мбапе.

13:30 - След това показа и кадри с Мбапе още от детството му, което буквално подлуди феновете.

13:40 - Перес излезе на сцената под бурните скандирания, като изнесе и реч. "Искам да знаете, че любовта ви към Реал Мадрид ви даде необходимата сила да преодолеете всички бариери, за да стигнете до този клуб. Нещата се случват на този стадион. Трябва да бъде обяснено на феновете на Реал Мадрид, знаем какво се случва, защото тази фланелка никога не се предава и тези фенове винаги ще бъдат с теб до края. Ти постигна мечтата си, защото ти никога не си се отказал. Ти си тук, защото го искаше, благодаря ти, че полагаш усилия, които мнозина дори не могат да си представят, за да пристигнеш в Реал Мадрид".

13:57 - Малко след това на специалната сцена излезе Мбапе, който по време на речта си говореше на испански и няколко пъти целуна емблемата.

"Това е невероятен ден. От дете имах само една мечта и това, че съм тук, означава много за мен. Благодаря на феновете на Мадрид, защото в продължение на много години те ми даваха любовта си. Сега имам друга мечта, това е за да живея според историята на този клуб, ще дам живота си за този клуб и емблема" - цялата му реч вижте в този материал.

14:10 - Суперзвездата обиколи да изрита топки във всички краища на стадиона, с което да заради събралите се фенове.

ПРЕДИ ПРЕДСТАВЯНЕТО

Още: В Испания смятат Реал Мадрид за големия губещ на Европейското по футбол 2024 - Ламин Ямал обезоръжи звездите му

Билетите, макар и безплатни, бяха разпродадени за няколко часа, а имаше опити да бъдат препродадени за над сто евро, демонстрирайки лудостта по френската звезда. Продажбата на фланелки вече показа ясно какво предстои: треската за Мбапе е очевидна. Флорентино Перес и Пири, почетният президент на клуба, ще го очакват на сцената на стадиона. На терена ще присъстват гости, семейство и приятели на френския нападател, като се очакват и изненади за присъстващите.

Преди официалното си представяне Мбапе ще подпише новия си петсезонен договор с президента на Реал Флорентино Перес, преди да влезе на стадиона по обяд местно време, за да поздрави феновете, след което ще даде пресконференция.

Той ще премине медицински прегледи във Валдебебас, където ще влезе и за първи път в контакт с новите си съотборници, които ще го посрещнат. Лекарите на Реал Мадрид ще се възползват от възможността да оценят носа на Мбапе и да преценят дали е необходима операция. Припомняме, че той нарани носа си още по време на първия мач на Евро 2024.

Представянето на Килиан Мбапе бележи началото на нова ера в Реал Мадрид, а подготвеният спектакъл обещава да оправдае очакванията на всички фенове.

Още: Реал Мадрид прати Килиан Мбапе в "сигурни ръце": Легенда на "Сантяго Бернабеу" ще се грижи за него

Излъга ли новата звезда на Реал Мадрид? Повтори нещо 10 пъти, но феновете се съмняват

След идването на Мбапе: Промяна в тактиката праща един от халфовете на Реал Мадрид резерва

Реал Мадрид ще задържи Кепа Арисабалага от Челси, но само при едно условие

Сензацията на Реал Мадрид Андрий Лунин призна защо се е оженил по анцуг

В Реал Мадрид са на тръни: Джуд Белингам ще се оперира след края на Европейското първенство по футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички