Гюндоган останал крайно недоволен от поведението на две от големите звезди на Барса


Гюндоган останал крайно недоволен от поведението на две от големите звезди на Барса
Снимка: GettyImages

21401 0

Барселона се раздели с Илкай Гюндоган след само една година на халфа в клуба, което учуди множество фенове, предвид класата на германеца. Президентът на каталунците – Жоан Лапорта, разкри, че това решение е било взето, защото опитният футболист е нямало да получи голям брой минути през този сезон.

Друга причина бе финансовото положение на испанския гранд, но в последните часове журналистът Жоан Фонтес споделя, че и самият халф не е бил особено щастлив от поведението на две от големите звезди на Барса.

Няма лидерство

Испанският журналист разкрива за недоволство у Гюндоган от държанието на Марк-Андре тер Стеген и Роберт Левандовски. Опитният играч, който се завърна в Манчестър Сити, е имал забележки към титулярния вратар на Барса и от този сезон неин капитан за липсата на лидерски качества.

Марк-Андре тер Стеген

Според информацията стражът е държал своето мнение за себе си и не е говорил със своите съотборници на висок тон, когато е трябвало.

Още: 2000 работници работят по "Камп Ноу", за да се върне Барселона до края на 2024 година

Головете са най-важни, независимо от резултата

Илкай Гюндоган е останал разочарован и от Роберт Левандовски по няколко причини. Първата е отношението на поляка към младоците в състава. Често той се е оплаквал и им се е карал на терена, което не им е помагало да се интегрират добре в отбора.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Роберт Левандовски

Друга причина е поведението на голаджията след мачове. Много пъти той е изглеждал щастлив след последния съдийски сигнал, ако е отбелязал в мача. Проблемът е, че това се е случвало и след двубои, в които каталунците са допускали поражения.

Още: Изненада: Барселона привлече наглед анонимен нападател

Барселона с интересно решение: Предлага нов договор на един от най-критикуваните си играчи

Барселона смяташе да ги гони, но Ханзи Флик ги хареса: Кои са тримата играчи, които тотално промениха намеренията на каталунците?

Месецът на Барселона: Ханзи Флик е №1 сред треньорите още в първия си месец в Ла Лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички