Жоао Феликс получи неочаквана подкрепа да се завърне в Атлетико през лятото


Жоао Феликс получи неочаквана подкрепа да се завърне в Атлетико през лятото
Снимка: Getty Images

3541 0

Очаква се бъдещето на Жоао Феликс да бъде повод за много спекулации това лято. Португалецът, който в момента е под наем в Челси, се очаква да напусне Атлетико Мадрид за постоянно.

Вариантите пред Жоао Феликс засега са два

Атлетико е в изключителна форма след напускането на Феликс, но 23-годишният играч има подкрепа да се завърне, за да направи Лос Рохибланкос още по-добър. Хавиер Видалес, който беше спортен директор на академията на Атлетико между 2017 и 2021 г., вярва, че Феликс ще успее, ако се завърне за следващия сезон и след това, според Mundo Deportivo.

"Атлетико е клуб, който функционира като едно семейство. Диего Симеоне няма да направи нищо, което противоречи на волята на ръководството на клуба. И Чоло, и собствениците на клуба са обединени от една единствена цел: да накарат Жоао Феликс да се представи добре, както спортно, така и икономически. Чоло иска Жоао, а съблекалнята иска талантливи играчи. Ето защо те искат Жоао. Всички звезди са подредени, за да се върне и да триумфира", сподели той. Засега изглежда, че Феликс ще напусне Атлетико Мадрид за постоянно, но има вероятност да бъде посрещнат отново с отворени обятия през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички