Камата за Нико Уилямс: Лапорта и Деко да не се чудят, той може да направи разликата


Камата за Нико Уилямс: Лапорта и Деко да не се чудят, той може да направи разликата
Снимка: Lap.bg

8459 0

Легендата на Барселона - Христо Стоичков, посветва бившия си клуб да осъществи трансфера на Нико Уилямс от Атлетик (Билбао). Българинът дори посочи, че преди Евро 2024 е препоръчал младока на каталунците.

"Нека купят Нико Уилямс!"

"Колко струва? 58 милиона евро? Нека го купят! Вече съм ти казвал, че препоръчах на хора в Барселона да го вземат. Тогава не го взеха, но сега вече наистина го искат.

За Камата привличането на Уилямс си заслужава

Още: Барселона пожела определен за един от най-добрите халфове в света преди 3 години

Жоан Лапорта и Деко да не се чудят дали е играч за Барселона. Може да играе като крило по двата фланга, централен нападател и “фалшива деветка”. Той може да направи голямата разлика в Барса", каза Камата пред вестник "Спорт".

Стоичков е оптимист за сезона на Барса

Запитан дали е оптимист за сезона на любимия си клуб, Стоичков отговори: "Аз винаги съм оптимист. Колкото по-зле сме, толкова по-големи оптимисти трябва да бъдем. Сега с новия стадион трябва да изградим конкурентоспособен отбор. Мисля, че Лапорта и Деко знаят кои играчи ще привлекат. С новия треньор лека-полека ще видим един отбор с повече дисциплина и ред. Имаме млади играчи на високо ниво. Пау Кубарси, Педри, Гави, Ямал, Фермин Лопес, Алехандро Балде…

Всички те са млади, а ако дойде Нико Уилямс, той ще бъде поредният. Няма нужда да бързаме да печелим първенството още утре. Ако се вземат няколко попълнения, смятам, че тимът може да се състезава на едно много високо ниво". A бивш съотборник на Стоичков не е оптимист за трансфера на Уилямс

Барселона измисли схемата: Сдобива се с Дани Олмо и Нико Уилямс с гениален ход

Христо Стоичков взе участие в представянето на новите екипи на Барселона (ВИДЕО)

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички