"Marca": Днес е последният мач на Анчелоти в Реал Мадрид


"Marca": Днес е последният мач на Анчелоти в Реал Мадрид
Снимка: Иван Йочев

1761 0

Испанското издание "Марка" излезе с категоричната информация, че днес е последният двубой на Карло Анчелоти начело на Реал Мадрид.

Популярният столичен вестник, известен с близката си връзка до ръководството на тима, е категоричен, че след края на мача италианският специалист ще се види с Флорентино Перес, който ще му съобщи, че е свободен да си търси нов отбор.

Най-вероятно това е една от причините, поради които от сутринта играчите се събират на "Валдебебас", въпреки че мачът с Хетафе е от 19:30 часа тази вечер. 

Още вчера пък "АС" информира, че Перес се е свързал с агента на треньора и, въпреки че имаше надежда Анчелоти да запази поста си, президентът е бил категоричен, че в Реал тръгват в "друга" посока.

Това означава че или Юрген Клоп, или Рафаел Бенитес ще поеме Реал Мадрид, като двамата са единствените кандидати, които от ръководството са одобрили.

Що се отнася до Карло Анчелоти, то той има оферта да се завърне в Милан, а още тази вечер Адриано Галиани ще бъде в Мадрид.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички