Меси с усмивка: От пълна катастрофа пак съм най-добрият, нали?


Меси с усмивка: От пълна катастрофа пак съм най-добрият, нали?

1644 0

Звездата на Барселона Лионел Меси изрази радостта си от победата на своя тим с 1:0 над Манчестър Сити, което прати каталунците на четвъртфинал в Шампионска лига с общ резултат 3:1.

"Изиграхме силен мач и изпълнихме целта си. Имахме няколко много чисти положения, но трябва да отдадем чест на техния вратар, който се справи страхотно", коментира Меси след реванша на „Камп Ноу“.

Аржентинският ас обаче няма да отдели много време на мача срещу Сити и вече мисли за големия испански съперник Реал Мадрид, който е в слаба форма от началото на година.

„Ние показваме добро ниво, но трябва да бъдем смирени, защото ни предстоят тежки и важни моменти – играем с Реал Мадрид, идват и четвъртфиналните мачове, където който и да ни се падне, ще бъде тежък противник.

Реал заслужава уважение. В такива моменти те са най-опасни. Разполагат с великолепни играчи и макар че ние трябва да гоним победата и да играем нашата игра, те заслужават респект повече от всякога".

Накрая Меси беше попитан дали си е върнал отново статута на най-добър футболист.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

"Наслаждавам се на играта си, на времето с отбора. Видно е, че от пълна катастрофа станах пак най-добрия, нали", пошегува се меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички