Моуриньо с гениален план: Връща Фенербахче на картата с ход, който ще ощастливи Реал Мадрид


Моуриньо с гениален план: Връща Фенербахче на картата с ход, който ще ощастливи Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

2202 0

Фенербахче планира да се възползва от ограниченото игрово време на младия халф Арда Гюлер в Реал Мадрид, когото продаде на испанския гранд миналата година, съобщават медии в Турция и Испания.

Зарвъщаме на Арда Гюлер?

Истанбулският клуб възнамерява през януари да предложи на Реал Мадрид наем на играча до края на сезона. Фенербахче се надява, че повече минути на терена ще убедят както ръководството на Реал, така и самия Гюлер да приеме предложението и да се завърне в клуба.

Още: В Реал Мадрид са уверени, че взимат "Златната топка", вече се готвят за нея

Макар и вече втора година в Реал Мадрид, 19-годишният турски национал не успява да се утвърди като титуляр в състава на Карло Анчелоти. През настоящия сезон той е записал само 291 минути в 10 мача, като в три от тях е започнал като титуляр, но не е играл пълни 90 минути.

Междувременно Жозе Моуриньо също е проявил интерес към Гюлер, като още при представянето си е споделил желанието си да работи с него.

Ако Фенербахче успее да си върне Гюлер, макар и само като преотстъпен, това ще е ответен удар срещу големия съперник Галатасарай, който привлече именно под наем нападателя Виктор Осимен от Наполи. "Жълто-сините" са готови да осъществят подобна сделка, въпреки че са много близо до споразумение с Бока Хуниорс за Кристиян Медина, който играе на същите позиции като юношата на "канарчетата".

Легендарната статистика, заради която и Реал Мадрид се поклони пред Иниеста

Реал Мадрид призна и даде срок: Ще бъде ли на линия Милитао срещу Барселона?

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички