Обвиниха Реал Мадрид в уговорен мач: Как завършил и кой прибрал парите?


Обвиниха Реал Мадрид в уговорен мач: Как завършил и кой прибрал парите?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

1698 0

Бившият испански журналист - Хосе Мария Гарсия, нанесе сериозни обвинения по адрес на Реал Мадрид. Той заяви категорично, че "кралския клуб" е уредил мач по време на управлението на Лоренсо Санс.

Гарсия бива считан за един от най-доверените източници в страната в продължение на 2 десетилетия преди да прекрати кариерата си. В интервю пред "Cadena COPE" той твърди, че "лос бланкос" са се договорили с друг клуб при какъв резултат да завърши двубоят между тях.

Скандалът

Става въпрос за периода между 1995 и 2000 г., а въпросният съперник е Кастиля, който тогава спечелил. Той стига дори още по-далеч с информацията си, че "кралете" дори пазят запис от срещата на "Сантяго Бернабеу", който стои в сейв.

Гарсия казва още, че сделката е била дело на децата на Санс, които пуснали резервния състав на "лос бланкос" и прибрали парите от уговорката.

"Крале" на лошите практики?

Журналистът обаче към момента няма доказателства за твърденията си, но гарантира за истинността им. Това далеч не е първият път, в който той атакува "белия балет".

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

В предишен случай испанецът обвинява бившето пресаташе на клуба в опит да го подкупи и то пред погледа на настоящия президент на тима Флорентино Перес.

Въпреки скандалното разкритие, Реал Мадрид търпи сериозен възход под ръководството на Санс. "Кралския клуб" триумфира два пъти в Шампионска лига (през 1998 и 2000 г.) след 32-годишна суша, както и веднъж в Ла Лига през 1997 г.

Треньорът на "белите" Карло Анчелоти пък обвинява и съди един от бившите си клубове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички