Пародия на футболните награди за годината в Испания - в Барса са бесни


Пародия на футболните награди за годината в Испания - в Барса са бесни

3441 0

Снощи бяха раздадени индивидуалните награди за сезон 2014/15 в Примера дивисион, като очакванията Барселона да доминира във всички класации не се сбъднаха, с което ръководството на испанския футбол си навлече гнева на милиони фенове, както и на доста футболни анализатори.

Барселона спечели титлата с безспорно най-добрата игра на тима от ерата "Хосеп Гуардиола" насам, а триото Меси - Неймар - Суарес буквално изпепели всеки съперник.

Изненадващо обаче за защитник №1 през сезона беше обявен Серхио Рамос, въпреки че всички очакваха това да е Жерар Пике, който записа много силен сезон. В същото време това е 4-а поредна награда за капитана на Реал Мадрид.

За халф на годината изненадата беше още по-голяма, като за  такъв бе обявен Хамес Родригес, отново от "кралския клуб". Той изпревари Иниеста, Ракитич и Бускетс за статуетката, което за анализаторите в Испания е чист "подарък" към "белия балет".

За вратар и нападател №1 през сезона бяха обявени съответно Клаудио Браво и Лионел Меси, а аржентинският магьосник стана и най-добър играч за сезона.

Любопитното е, че неговият съотборник Неймар взе приза за най-добър играч от Южна Америка. Както е добре известно, Меси също е представител на този континент.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички