Поредният бразилски талант в полезрението на Реал Мадрид: С клауза за 100 млн. евро и жестока конкуренция за подписа


Поредният бразилски талант в полезрението на Реал Мадрид: С клауза за 100 млн. евро и жестока конкуренция за подписа
Снимка: GettyImages

485 0

Реал Мадрид доминира на пазара по отношение на млади бразилски таланти през последните години, но това не означава, че нямат конкуренция. Последната звезда, която прави фурор с представянето си, е централният защитник на Палмейрас Витор Рейс.

Реал Мадрид атакува поредния бразилец

18-годишният вече е титуляр за своя тим и е свързван с мадридчани от няколко седмици, но "The Athletic" съобщава, че не са единствени заинтересовани. Грандовете от Висшата лига Арсенал, Ливърпул и Челси се интересуват от тийнейджъра, докато Барселона също се отбелязва като заинтересована страна.

Със сигурност изглежда, че Рейс притежава суровия талант, който големите клубове търсят, а Палмейрас ще се радва, че има освобождаваща клауза от 100 милиона евро.

Наскоро Рейс беше попитан за интереса на Реал Мадрид към него, но беше ясно, че е напълно фокусиран върху представянето си за настоящия си клуб. Измина известно време, откакто Барселона и Реал Мадрид се състезаваха ожесточено за играч, а главният скаут на Реал Мадрид Джуни Калафат изглежда управлява в Бразилия през последните няколко години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички