Предсказание напът да се сбъдне: Килиан Мбапе разрушава Реал Мадрид?


Предсказание напът да се сбъдне: Килиан Мбапе разрушава Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images

12567 0

След равенството 1:1 срещу Майорка на старта на Ла Лига, в съблекалнята на Реал Мадрид възникна първият спор за сезона. Въпреки че тимът спечели Суперкупата на УЕФА само няколко дни по-рано, побеждавайки Аталанта с 2:0, атмосферата в отбора не остана спокойна.

Скандал в Реал Мадрид?

Феновете на Реал Мадрид бързо измислиха съкращение за новосформирания атакуващ тризъбец, съставен от Джуд Белингам, Винисиус Жуниор и новото попълнение Килиан Мбапе – BMV.

Още: Реал Мадрид отказа звездата, на която бързо ѝ писна от Барселона

Това обаче не се е харесало на Родриго, друг ключов играч в предни позиции. Въпреки че именно той отбеляза спасителния гол за „белия балет“ при гостуването в Палма де Майорка, предотвратявайки поражение, Родриго не е бил доволен от липсата на внимание към неговия принос.

Родриго недоволен от прякор в Реал Мадрид

След мача той изразил недоволството си в социалната мрежа WhatsApp, което показва, че конкуренцията за признание в отбора може да създаде напрежение през сезона.

"Щастлив съм от гола и израстването на отбора. Говориха за триото Белингам, Мбапе и Вини, но ще трябва да сложат Р за Родриго в това съкращение. Имаме офанзивен квартет и останалата част от отбора. Всеки има своето значение в мачовете и ще покаже стойността си в различните турнири, в които ще се борим", сподели бразилската звезда.

Още: Реал Мадрид ще катастрофира чудовищно в следващите 10 месеца

Току дошъл, а вече мисли за напускане: Ендрик не иска периферна роля в Реал Мадрид

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички