Реал Мадрид и Барселона влизат в трансферна битка за суперзвезда


Реал Мадрид и Барселона влизат в трансферна битка за суперзвезда
Снимка: GettyImages

5004 0

Трент Александър-Арнолд навлиза в последната година от своя договор с Ливърпул и неговото бъдеще остава неясно. За момента десният бек не е постигнал споразумение за нов контракт с родния си клуб, което поражда спекулации за това дали 25-годишният играч няма да реши да търси ново предизвикателство в кариерата си.

Трент Александър-Арнолд

Отдавна се съобщава за голям интерес към него от страна на Реал Мадрид, но в последните часове „The Sun” излезе с информация, че и от Барселона следят изкъсо ситуацията със защитника.

Двата гиганта в Испания в битка и извън терена

Таблоидът добавя, че и двата испански гранда са уверени в желанието на играча да смени клубната си принадлежност. За разговори на Реал Мадрид с представители на Трент Александър-Арнолд съобщиха от „Daily Mail”, но явно и Барселона е готова да се включи в трансферната битка.

Реал Мадрид и Барселона

Договорът на футболиста изтича през следващото лято и от януари той ще е напълно свободен да разговоря със заинтересовани отбори извън Англия.

Още: Трудно за вярване: Реал Мадрид, Барселона, ПСЖ и съперниците, срещу които никога не са играли

Заплетената ситуация около Трент

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Ливърпул все още има време да се разбере със своя защитник и да охлади мераците на отбори като Реал и Барса. Ако това пък не стане, бранителят ще може напълно безпроблемно да премине в друг клуб.

Не е случаен и интересът на двата испански отбора към тази сделка, имайки предвид трансферните им политики през последните години. Много пъти двата клуба се насочват към футболисти, на които им остава една година от договора или са свободни агенти. Затова ще е интересно да се проследи какво ще се случи с Александър-Арнолд и дали догодина той няма да се озове в някой от грандовете на Ла Лига.

Не е изненада изборът за нов капитан на Барселона след напускането на Роберто

Барселона чака Нико Уилямс до 18 август и задейства алтернативата му

Официално: Барселона се разделя с дългогодишен ценен играч и капитан на отбора

След страхотното представяне на Игрите в Париж: Барселона предлага нов договор на Фермин Лопес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички