Реал Мадрид намери заместник на легенда в гранд от Висшата лига


Реал Мадрид намери заместник на легенда в гранд от Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1719 0

Четиринадесеткратният клубен шампион на Европа – Реал Мадрид, е набелязал звездата на Челси Рийс Джеймс. Идеята на „кралете“ е да привлекат английската перла за заместник на Даниел Карвахал.

На „Сантяго Бернабеу“ смятат капитана на „сините“ от Лондон за перфектния заместник на опитния испанец. Карло Анчелоти харесвал качествата на Джеймс, твърдиTeamTalk“.

Рийс е считан за един от най-качествени десни крайни защитници в света. Напоследък той беше сполетяван и от чести контузии.

Иначе, Джеймс има договор с Челси до лятото на 2028 година. Англичанинът е на 23 години, а опитният Карвахал ще навърши 32 години, като на практика се превърна в един от футболистите с най-дълъг стаж при „лос бланкос“ от настоящия тим. Поради тази причина Реал му търси дългосрочен заместник.

Припомняме, че през лятото „белите“ взеха под наем вратаря Кепа Арисабалага. Очаква се те да пробват лондончани с оферта за Джеймс.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Реал Мадрид и преговори с Мбапе? От клуба излязоха с официална позиция

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички