Реал Мадрид обмисля да наруши строго свое правило заради един играч


Реал Мадрид обмисля да наруши строго свое правило заради един играч
Снимка: GettyImages

10794 0

От Реал Мадрид са взели решение да подновят договора на един от ветераните в своя отбор Дани Карвахал. И това ще се случи, като по всяка вероятност наруши едно от собствените си неофициални правила.

32-годишният десен бек се завърна към най-добрата си форма този сезон, като имаше ключова роля в отличния сезона на мадридчани. Физическите данни, събрани от фитнес персонала на Реал Мадрид, показват, че той е толкова здрав, колкото е бил никога, и във Валдебебас те са убедени, че той може да остане на най-високо ниво за пет или шест години напред.

Карвахал сигурен, че иска да остане в Реал Мадрид

Още: Андрий Лунин остава в Реал Мадрид до лятото на 2029 г.

Реал нарушава едно от собствените си правила заради Карвахал

Карвахал също е доволен и иска да остане в Реал Мадрид. Дългосрочният му фокус е да стигне до Световното първенство през 2026 г. и възнамерява да остане на "Сантяго Бернабеу" поне дотогава. Настоящият му договор изтича през 2025 г. и Реал Мадрид вече е решил единодушно да поднови сделката му, твърди "Relevo".

По принцип "белия балет" не предлага удължаване за повече от една година на ветерани на 30 или повече години, но те обмислят да му предложат удължаване с една година плюс опция за допълнителна година. От "Бернабеу" не биха обявили опцията публично, за да могат да се позовават на политиката си в преговорите с други.

Това е заради неяснотата, която витае около други важни играчи в тима.  Очаква се Начо да напусне, Васкес да остане, а бъдещето на Тони Кроос и Лука Модрич е все още мистерия. И четиримата имат място в историята на Реал и със сигурност раздялата с всеки от тях би била болезнена.

Още: Звезда на Реал Мадрид стъпи не където трябва, а Лука Модрич почти се просълзи! (ВИДЕО + СНИМКА)

Карвахал може да стане играчът с най-много Шампионски лиги на 1-ви юни, заедно с Пако Генто -  шест. Фактът, че той е стълб на отбора и един от намаляващия брой испанци в отбора, също работи в негова полза Все още има някои подробности за уточняване, а Карвахал не е получил решаващото обаждане, но всички знаци сочат, че то ще бъде обявено или след Шампионска лига, или след Еврото това лято.

Още: Карло Анчелоти подлуди феновете на Реал, а след това извади пурата за емблематично отпразнуване (ВИДЕО)

Реал Мадрид получи 36-ата титла в Ла Лига и я отпразнува официално (ВИДЕО+СНИМКИ)

ПСЖ без специален жест, "загърбва" Килиан Мбапе - ясна е и истината за преговори с английски отбори

Реал Мадрид се готви за празненства, а Карло Анчелоти да пресъздаде своя иконична СНИМКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички