Реал Мадрид вади две звезди на сергията


Реал Мадрид вади две звезди на сергията
Снимка: Getty Images/Guliver

1969 0

Реал Мадрид разглежда възможността да продаде единия от полузащитниците си Хамес Родригес и Иско през лятото, съобщават в Испания.

В клуба са недоволни от играта на двамата през настоящия сезон, особено след контузията на Гарет Бейл, когато те получиха повече игрово време.

24-годишният колумбиец не изглежда ярко на терена от самото начало на сезона. Той така и не успя да се сработи с предишния треньор на тима Рафаел Бенитес, заради което бе на терена само в 46,5% от времето. При Карло Анчелоти процентът му бе 84. От клуба са възмутени от искането на Хамес заплатата му да бъде увеличена колкото тази на Серхио Рамос и Гарет Бейл.

Ситуацията с Иско е малко по-различна. Шефовете на Реал са очаквали по-голям прогрес от бившия играч на Малага. Неговата игра и статистическите му показатели обаче не достигат нивото на клуба.

21-годишният испанец има само един гол за 21 мача в Ла Лига.

В Реал са очаквали, че в отсъствието на Бейл двамата ще разкрият качествата си, но това не се случи и нито Хамес, нито Иско, успяха да заменят уелсеца.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

В пет мача след контузията на Бейл те вкараха един гол, а в последния двубой - срещу Атлетико (Мадрид) (0:1) бяха заменени под освирквания от трибуните.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички