Роберт Левандовски с важна роля за преминаването на Войчех Шчесни в Барселона


Роберт Левандовски с важна роля за преминаването на Войчех Шчесни в Барселона
Снимка: Getty Images

619 0

Полският вратар Войчех Шчесни сподели, че първият, който се е свързал с него по темата за евентуален трансфер в Барселона, е бил неговият съотборник от националния отбор Роберт Левандовски. Голаджията е изиграл важна роля, като е информирал Шчесни за възможността да заиграе в каталунския клуб.

Какво каза Войчех Шчесни?

Още: Този път дали? Барселона може най-накрая да си върне скандално избягалия Неймар

"Левандовски беше първият човек, който ми се обади, за да ми разкрие за намерението на Барселона, когато вече бях прекратил кариерата си. Първоначално не бях готов за нови предизвикателства, но говорих със семейството и приятелите си и всички те ми казаха, че би било грешка да не приема това. Поради тази причина Роберт изигра много важна роля, защото той беше човекът, който ме убеди", сподели Шчесни, след като подписа с Барса по-рано днес (2 октомври).

Левандовски с основна роля за идването на Шчесни в Барса

"В Барса има страхотна база от фенове. Виждам тяхната страст, което е много добре. Бях на стадиона, готов да гледам мача. Условията са невероятни. Вълнуващо е, за мен е предизвикателство, за което се изправям с много енергия и ентусиазъм. Така че съм готов да се захвана за работа. И очаквам с нетърпение да видя какво ще се случи през този сезон", добави още полякът.

Припомняме, че Шчесни се връща към футбола, след като по-рано тази година обяви своето пенсиониране. Това се случва, след като Марк-Андре Тер Стеген получи неприятна травма в коляното, заради която ще отсъства от терените дълго време.

Официално: Барселона се подсили с окачил бутоните за заместник на Тер Стеген

Ханзи Флик открои един минус на неговия Барселона - иска промяна веднага

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички