Шави доволен след Алмерия 0:2 Барселона, похвали Фермин Лопес: Може да бъде с нас дълги години


Шави доволен след Алмерия 0:2 Барселона, похвали Фермин Лопес: Може да бъде с нас дълги години
Снимка: Getty Images

822 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, бе доволен след победата с 2:0 срещу Алмерия, но заяви, че тимът му е трябвало по-рано да вкара втория гол, с който да убие интригата в мача:

"Алмерия създаде няколко чисти положения, удари и греда. Ние доминирахме и се чувствахме комфортно на терена, но трябваше да вкараме втория гол по-рано. Като цяло, победата ни е заслужена и с нея се доближаваме до 'цел минимум' - второто място", обясни наставникът на каталунците след последния съдийски сигнал.

"Може да бъде с нас дълги години"

След това той се изказа ласкаво за автора на двете попадения - Фермин Лопес:

"Наемът в Линарес беше чудесен за него. След това му дадохме шанс в предсезонната подготовка и видяхме, че е готов да бъде част от първия отбор. Той разполага с динамика, може да завършва и с двата крака, не губи топката и има усет за гола. Фермин е играч, който може да бъде с нас дълги години...".

Фермин Лопес

"Ситуацията не е лесна. Искаме да се борим за трофеи и искаме през следващия сезон да сме по-конкурентоспособни. Ще се целим в това да сме на върха!", зарече се Шави.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

До края на сезон 2023/24 за Барса остават два двубоя - домакинство на Райо Валекано (19.05.) и гостуване на Севиля (25.05.).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Не Дарвин Нунес, а друга звезда на Ливърпул е новата голяма цел на Барселона!?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички