Три причини защо Дани Алвеш напуска Барселона


Три причини защо Дани Алвеш напуска Барселона

2042 0

Дани Алвеш реши да сложи край на престоя си в Барселона и според каталунските медии, парите не са причина за неговото заминаване.

Вестник "Спорт" направи преглед на трите основни причини бразилецът да вземе решение да продължи в Ювентус.

1. Абсурдни противоречия - Алвеш не иска повече да влиза в конфликти, след като последните няколко месеца трябваше да се оправдава за характера си и начина си на живот. Той чувства, че няколко пъти е бил погрешно разбран и не иска вече такива недоразумения.

Барселона заменя Алвеш с играч на Арсенал

2. Няма подкрепа от клуба. Алвеш и ръководството на Барселона вече известно време не са в най-добри отношения. И последният път, когато той удължи договора си, той беше критикуван от шефовете и нищо не се е променило оттогава.

3. Амбициозен проект. Бразилецът казва, че иска ново приключение и, въпреки че е на 33 години, смята, че може да играе още няколко сезона на най-високо ниво. Офертата от Ювентус се вписва в неговите представи, защото става дума за клуб с големи амбиции, който иска да се конкурира на всички фронтове.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички