В Барселона смениха плочата относно Лионел Меси


В Барселона смениха плочата относно Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

4464 0

Ръководството на Барселона планираше да глоби сериозно Лионел Меси за всеки ден, в който капитанът на каталунците не се появява на тренировъчната база на отбора. Както е известно, аржентинецът официално пожела да напусне, и то без трансферна сума, а за да изпълни целта си, не планира изобщо да тренира с отбора. 

Шефовете на клуба са сменили тактиката към настоящия момент и Меси няма да бъде глобяван за отсъствията си в неделя, понеделник и вторник. Според информация на "El Chiringuito TV", клубното ръководство ще изчака срещата между Хосеп Мария Бартомеу и Хорхе Меси, която трябва да се проведе в сряда през деня. До изясняване на ситуацията глоби за Лео няма да има, но позицията на играча е ясна - иска да напусне "Камп Ноу". 

Медиите в Испания нямат почти никакви надежди, че срещата ще доведе до разрешение на проблема между Барселона и Меси. Бартомеу се очаква да предложи нов контракт на аржентинския маг, докато бащата на играча ще се опита да уреди "меко" напускане на своя син. И двете страни са непоколебими в позицията си и очакванията са ситуацията да се разреши с дело между Меси и клуба. 

Постепенно в медиите излизат все повече информации за това как се е стигнало до тоталния срив на взаимоотношенията между президента и голмайстора на Барселона. Една от големите причини се оказа, че е била разговор през 2019 година, в който Бартомеу директно излъгал Меси, като е бил намесен трансферът на Гризман (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички