В Испания: Звездата на Барселона Гави недоволства от трансфера на Гюндоган


В Испания: Звездата на Барселона Гави недоволства от трансфера на Гюндоган
Снимка: Getty Images

11615 0

Барселона осъществи един от дългоочакваните си трансфери по време на летния прозорец. Каталунците си подсигуриха правата на вече бившия полузащитник на Манчестър Сити Илкай Гюндоган.

Недоволство

Новината бе обявена официално съвсем скоро, а в Испания вече съзират проблеми около сделката. "El Nacional" съобщава, че не всички в съблекалнята на "блаугранас" са въодушевени от новото попълнение.

Изданието споделя, че една от най-големите надежди на клуба и европейския футбол - Гави, е останал доста разочарован от случилото се.

Причината

Твърди се, че младият халф се притеснява от потенциално намаляване на игровото му време. Той вярва, че Шави ще започне да го оставя все по-често на резервната скамейка през следващия сезон за сметка на Гюндоган и останалите.

Възможно е германският национал да сформира трио с Педри и Френки де Йонг в средата, което да усложни задачата пред току подписалия нов договор Гави.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Наскоро младокът се изказа неособено ласкаво и за гръмкия трансфер на Джуд Белингам в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички