Винисиус наруши мълчанието след умопомрачителната оферта от 1 млрд. - остава ли в Реал Мадрид?


Винисиус наруши мълчанието след умопомрачителната оферта от 1 млрд. - остава ли в Реал Мадрид?
Снимка: GettyImages

2646 0

Звездата на Реал Мадрид - Винисиус, най-накрая наруши мълчанието си след слуховете, свързващи го с преместване за милиарди долари в Саудитската професионална лига.

Бразилското крило беше обект на внушителен подход от 1 милиард долараот Саудитската професионална лига, който не беше отхвърлен незабавно от 24-годишния играч, предизвиквайки безпокойство сред йерархията на "Сантяго Бернабеу". "ESPN съобщи, че Винисиус-младши ще изчака до края на сезона, преди да реши дали да приеме предложението на Саудитска Арабия, което ще го направи най-добре платеният спортист в света.

Бразилският национал обаче най-накрая отговори на слуховете за трансфера, настоявайки, че иска да продължи на "Сантяго Бернабеу" в дългосрочен план. Освен това той заяви, че се чувства уверен в Реал Мадрид, играейки заедно с някои от най-добрите таланти в света, тъй като се стреми да спечели още големи трофеи.

Още: Анчелоти с ясен коментар какво мисли за реакцията на Винисиус при смяната му

Винисиус се готви да пише дълга история с Реал Мадрид

"Винаги играя, за да бъда сред най-добрите и с всеки изминал ден в Реал Мадрид се чувствам по-уверен. Вече спечелих две Шампионски лиги и играя с други, които вече спечели шест – Карвахал също спечели шест и те ни мотивират всеки ден да играем отвъд границите си и че всичко е възможно с отбора, който имаме сега".

"Вече стигнахме дотук, спечелихме две Шампионски лиги за три години, беше наистина трудно. Но да остана на най-високо ниво е много по-трудно, така че искам да остана на това ниво дълго време и да мога спечели толкова Шампионска лига, колкото Карвахал, Лука Модрич, Начо и Тони Кроос, който спечели шест."

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

"Може да имаме един от най-добрите отбори за следващото десетилетие и сега трябва да покажем на терена, че можем да се представим. И аз, заедно с моите съотборници, всеки път, всеки мач, който играем, можем да се доближим до спечелването на още титли от Реал Мадрид".

Още: Неприятна изненада в Реал Мадрид: Винисиус не е отказал на Саудитска Арабия?

Карло Анчелоти се "оплака" от страхотните нападатели, с които разполага в Реал Мадрид

Саудитска Арабия с нова голяма цел - опитват се да изкушат Винисиус да си тръгне от Реал Мадрид

Джуд Белингам се скри от Карло Анчелоти, но Винисиус го издаде

Карло Анчелоти категоричен - най-голямата звезда на Реал Мадрид ще спечели "Златната топка"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички