Зидан иска красива победа срещу Рома


Зидан иска красива победа срещу Рома
Снимка: Getty Images/Guliver

1211 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан иска красива победа срещу Рома в мач реванш между двата отбора в осминафиналите на Шампионска лига. "Белия балет" спечели с 2:0 гостуването си в Рим и на практика очаква протоколен реванш на "Сантяго Бернабеу". Въпреки това френската легенда настоя, че иска победа с добра игра, която да зарадва феновете на испанския колос.

"Мнозина смятат този мач за лесен, но ние сме длъжни да спечелим и то с красива игра. Срещу нас ще се изправи един солиден съперник, който идва в Мадрид, за да се представи добре. Водещите състезатели на Рома са много класни", коментира Зизу на пресконференция днес.

"Аз съм бил футболист и нещата са ми кристално ясни - ако не играеш добре, рискуваш да загубиш и така да отпаднеш. За мен този мач е най-важният в треньорската ми кариера, защото просто е следващият. След това в неделя ще има нов най-важен двубой.

Аз лично съм печелил Шампионската лига и знам какво е усещането. То не може да бъде описано с думи. Трябва да пробием напред в турнира", категоричен беше Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички