Бомба за "Златната топка": Винисиус няма да пътува - друг е победителят, в Реал са бесни!


Бомба за "Златната топка": Винисиус няма да пътува - друг е победителят, в Реал са бесни!
Снимка: GettyImages

1767 0

Невероятен обрат има за "Златната топка". Очакваният победител Винисиус Жуниор, който е спряган за №1 в класацията през последните повече от 2 месеца, няма да спечели наградата. Нещо повече - в Реал Мадрид са научили това в последния момент и нито един представител на клуба няма да пътува за церемонията в Париж. 

Докато масово медии и източници тръбяха, че Винисиус Жуниор е победител в тазгодишната класация, Фабрицио Романо гръмна с информацията, че не той е победителят. Нещо повече - победителят изобщо не е играч на Реал Мадрид. 

НА ЖИВО: Златна топка 2024 - церемонията и всичко, което трябва да знаете! 

 

"Винисиус няма да пътува за Париж, тъй като Реал Мадрид са научили, че той НЯМА да спечели Златната топка. Нито един представител на Реал Мадрид няма да пътува - нито Флорентино Перес, нито Вини, нито Карло Анчелоти, нито Джуд Белингам", написа Романо в профила си в "Туитър". 

Кой ще е победителят в класацията? 

Щом новият кавалер на "Златната топка" няма да е от Реал Мадрид, то със сигурност наградата отива при Родри от Манчестър Сити. Контузеният ас на "гражданите" спечели Висшата лига с клуба си и европейската титла с екипа на Испания, въпреки че на финала беше заменен при резултат 0:0. 

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Интересен факт е, че Даниел Карвахал беше с инструментална роля за успехите и на Реал Мадрид, и на Испания, но той е далеч от челните места в класацията. 

Родри е вероятният носител на "Златната топка" 2024

УЕФА - мафия? 

Феновете на Реал Мадрид веднага скочиха като ужилени в социалните мрежи и веднага съзряха конспирация срещу любимия си тим. Причината - УЕФА за първа година организира "Златната топка" заедно с "Франс Футбол", а Флорентино Перес и Александър Чеферин не си говорят, откакто босът на Реал обяви намеренията си за създаване на Суперлига. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички