Георги Костадинов е шампион на Кипър, Апоел с рекордна титла (ВИДЕО)


Георги Костадинов е шампион на Кипър, Апоел с рекордна титла (ВИДЕО)
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1359 0

АПОЕЛ (Никозия) и Георги Костадинов станаха шампиони на Кипър, след като завърши 1:1 с АЕК (Ларнака) при страхотна атмосфера на стадион "ГСП". АПОЕЛ завърши със 73 точки на върха, колкото има и АЕК, но по-добрите показатели в директните двубои донесоха титлата и при равни точки.

Това е 29-а титла за АПОЕЛ (Никозия) в историята, което го прави и най-успешният клуб на Острова на Афродита изобщо. В най-важния двубой от началото на сезона Костадинов започна като титуляр и остана на терена до самия край. В заключителните минути треньорът му го върна в защита, за да запази ремито.

Костадинов остана титуляр цял мач!

Двата отбора си размениха по едно попадение в първите 10 минути, като най-напред гостите откриха резултата в 7-ата чрез Имад Фарадж.  Само след 120 секунди домакините отговориха с гол на Маркиньос и изравниха за 1:1.

Само след още три минути гостите можеха да вкарат отново, но Франко Тонгия пропусна. В минутите до края на първото полувреме АЕК владееше повече топката, но кой знае какви проблеми за вратаря на домакините Вид Белец нямаше.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички