Още го може: Лионел Меси влезе от пейката и наниза хеттрик за 11 минути (ВИДЕО)


Още го може: Лионел Меси влезе от пейката и наниза хеттрик за 11 минути (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

807 0

Интер Маями постигна убедителна победа с 6:2 над Ню Инглънд Революшън, като основни герои за успеха бяха Лионел Меси и Луис Суарес. Аржентинецът отбеляза хеттрик, а уругваецът добави два гола, за да донесат важния успех на своя тим.

Страхотен успех за Меси и Интер

Още: Меси отива на Световното, но ФИФА зачеркна Роналдо с дебелия флумастер

Въпреки крайния резултат, Ню Инглънд поведе с два бързи гола – първо Лука Лангони вкара във 2-рата минута, а след това Дилън Бореро удвои в 34-тата минута.

Интер Маями обаче се върна в мача благодарение на Луис Суарес, който намали резултата в 40-ата минута след асистенция на Ектор Мартинес. Само три минути по-късно, Суарес изравни с прецизен удар от границата на наказателното поле.

Меси, който започна мача на пейката, се включи в 58-ата минута и веднага направи асистенция за третия гол, когато изведе Жорди Алба, който подаде на Бенджамин Кремаски за 3:2.

Оттам нататък, Меси доминираше на терена, като отбеляза три гола – първо с изстрел извън наказателното поле в 78-ата минута, след това вкара второто си попадение три минути по-късно, и оформи крайното 6:2 в 89-ата минута след пас от Суарес.

С тази победа, Интер Маями вече има 74 точки на върха в класирането на Източната конференция, поставяйки рекорд за най-много точки за един сезон в МЛС. За Ню Инглънд Революшън това бе четвърта поредна загуба, което ги оставя на 14-то място с 31 точки.

Най-тежките 17 дни на нашето време: Меси и Роналдо намекнаха за оттеглянето си

"MARCA" провъзгласи Лео Меси за най-великия футболист в историята (ВИДЕО)

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички