Отборът на Доминик Янков допусна обрат след 2 гола преднина срещу Меси и Интер Маями (ВИДЕО)


Отборът на Доминик Янков допусна обрат след 2 гола преднина срещу Меси и Интер Маями (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1762 0

Монреал Импакт загуби с 2:3 домакинството си на Интер Маями в двубой от 12-тия кръг на МЛС. На терена се появи и Доминик Янков, като българският национал бе пуснат в игра в 63', като успя да се изправи срещу Лионел Меси и компания.

Доминик Янков успя да се докосне до магията на Лионел Меси

Интер Маями вече е в серия от победи на 5 поредни срещи. Отборът е лидер в Източната конференция с 27 точки в актива си. Монреал остава на 12-тото място с 12 точки до момента.

Канадците изпуснаха преднина от 2 гола, след като Брайс Дюк откри резултата в 22-рата минута, завършвайки бърза контраатака. 10 минути по-късно чрез Жул-Антони Вилсен, който комбинира с Ариел Ласитър, се стигна до 2:0.

Двубоят бе от "тихите" за Меси, който не успя нито да асистира, нито да вкара, но пък бе през 90-те минути на терена.  В края на първото полувреме обаче Интер бързо изравни резултата. Първо в 44-тата минута Матиас Рохас се разписа след страхотен фаул. В 4-тата минута на добавеното време Луис Суарес вкара за 2:2 след корнер. Малко преди да изтече час игра се стигна и до пълен обрат. Бенджамин Кремаски имаше ключова роля в наказателното поле, разписвайки се за крайното 2:3.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички