При завръщането си Меси вкара и помогна за обрат, който бе изпуснат в края от Интер Маями (ВИДЕО)


При завръщането си Меси вкара и помогна за обрат, който бе изпуснат в края от Интер Маями (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1107 0

Интер Маями не успя да победи Колардо Рапидс, като двата отбора завършиха наравно 2:2. В този двубой се стигна и до завръщането на Лионел Меси, който лекуваше травма, но това не му попречи да се разпише в двубоя.

Със спечелената точка възпитаниците на Херардо Мартино са трети в Източната конференция, като са с две точки по-малко от лидера Ню Йорк Ред Булс. Колорадо са на девето място на Запад.

Следващият мач на Меси и компания е на 11-ти април (четвъртък) от 5:30 часа българско време като в турнира за Шампионската купа на КОНКАКАФ. Там Интер Маями ще играе реванш срещу мексиканския Монтерей. Първият двубой бе загубен с 1:2 и сега ще търсят обрат.

Лионел Меси се завърна в игра след контузията

В двубоя срещу Колорадо почти всичко интересно се случи през втората част. Единственото попадение през първото полувреме бе отбелязано в 45-ата минута, когато Рафаел Наваро се разписа от дузпа. На почивката в игра влезе Лионел Меси, който веднага имаше ключва роля.

В 58-ата минута успя да изравни, след като се възползва от дълго подаване към наказателното поле, откъдето без проблем намери очертанията на вратата. 2 минути по-късно се стигна до пълен обрат, когато Леонрадо Афонсо.  Домакините не съумяха обаче да задържат тази преднина и две минути преди края на редовното време Коул Басет оформи крайното 2:2.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички