Реал (М) и Кристиано Роналдо превзеха „Анфийлд”


Реал (М) и Кристиано Роналдо превзеха „Анфийлд”

3091 0

Реал (М) направи поредната си крачка към класиране в следващата фаза на Шампионската лига. „Белия балет” постигна лесна победа с 3:0 като гост над Ливърпул.

В този двубой „кралския клуб” игра без контузените Гарет Бейл, Серхио Рамос и Фабио Коентрао. На техните места треньорът Карло Анчелоти пусна съответно Иско, Рафаел Варан и Марсело.

До 10-ата минута двата отбора си размениха по един удар от далечно разстояние. Първо Кристиано Роналдо стреля, но топката бе уловена от вратаря на домакините Симон Миньоле. След това Икер Касияс се справи блестящо след удар на Стивън Джерард.

В средата на първата част Кристиано Роналдо вкара първия гол в кариерата си на стадион „Анфийлд”. Хамес Родригес направи перфектен пас над защитниците на „червените” и португалецът със страхотен изстрел откри резултата. До този момент Роналдо беше изиграл пет мача на „Анфийлд” и никога не се беше разписвал.

В 30-ата минута Тони Кроос центрира в наказателното поле на Ливърпул и Карим Бензема с удар с главата прехвърли вратаря Миньоле и вкара втори гол за испанците. Малко по-късно Кроос центрира от корнер, последва разбъркване в наказателното поле и топката достигна до Бензема, който безпроблемно я вкара за трети път във вратата на Ливърпул. В края на първата част халфът на домакините Фелипе Коутиньо стреля от далечно разстояние и уцели гредата на вратата, пазена от Касияс. След почивката настоящият европейски клубен шампион продължи да доминира, но не успя да стигне до ново попадение.

Така Реал вече има 6 победи в последните си 6 мача във всички турнири, като за този брой срещи е реализирал общо 22 попадения.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички