След като отказа на Серия А: Давид де Хеа изкушаван от два богати клуба


След като отказа на Серия А: Давид де Хеа изкушаван от два богати клуба
Снимка: GettyImages

955 0

Договорът на Давид де Хеа с Манчестър Юнайтед приключи миналото лято, но испанският страж не успя да се разбере с нито един клуб през последната година и той изпусна целия минал сезон. Интерес към него не липсва, като той е свързван с трансфер в почти всички по-богати първенства, но до момента Де Хеа си остава на пазара.

Според спортната медия “TEAMtalk” футболистът се е намирал в преговори с италианските Дженоа и Фиорентина, но финансовите условия на вратаря са отказали двата клуба.

Давид де Хеа

Смята се, че испанецът се надява да получава в новия си отбор между 4.2 и 5 млн. паунда годишно, което прави между 80 000 до 96 000 паунда седмично. Испански отбори също са се опитали да влязат контакт с играча, но и те са се отказали поради високата заплата, която той желае.

Въпреки това, клубове от Саудитска Арабия също желаят да подпишат с бившия страж на Юнайтед и е възможно в следващите седмици до трансфер най-накрая да се стигне.

Два отбора от Саудитска Арабия в преговори с Де Хея

„TEAMtalk” екслузивно съобщава, че Ал Шабаб и още един неназован тим от Саудитска Арабия разговарят в момента с Давид де Хеа. Преговорите все още се намират в начална фаза, но е много вероятно вратарят да продължи своята кариера точно в държавата от Близкия изток.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Ал Шабаб

И тези два отбора очакват от него да намали своите финансови изисквания, но все пак изглежда, че стражът е най-близо до преминаване за първи път в своята кариера извън Европа.

Още: Барселона насочва поглед към бившия вратар на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа

Горещият свободен агент Давид Де Хеа се поддаде - преговаря с отбор от Саудитска Арабия

Давид Де Хеа пред завръщане във Висшата лига, и то в тим, гонещ топ 4

В Англия шокираха: Със свое решение Андре Онана връща Давид де Хеа в Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички