ВИДЕО: Лионел Меси най-сетне проговори на английски език


ВИДЕО: Лионел Меси най-сетне проговори на английски език
Снимка: GettyImages

890 0

Появиха се кадри в социалните мрежи, на които звездата на световния футбол Лионел Меси говори на английски. Аржентинецът говори перфектно на испански и каталунски, а през 2021-ва година журналистът Гилем Балаге заяви, че Лео му е споделил, че учи английски от година и половина.

Лионел Меси проговори на английски език

Тогава се твърдеше, че това е така, защото се готви трансфер във Висшата лига на Англия - в Манчестър Сити. Все пак това никога не се осъществи - последва сделка с ПСЖ, а към момента Меси е в Интер Маями.

И въпреки че в САЩ английският е най-говореният език, в Маями има много говорящи на испански. Съотборникът на Меси в Интер Джулиън Гресел твърди, че Лео говори на английски, но феновете не са го чували от много време насам (а някои дори никога).

Сега обаче осемкратният носител на "Златната топка" участва в промоционално видео на ФИФА, в което го стори. Можете да го видите и чуете чрез прикачените кадри по-долу в материала. Наскоро пък се появи собствена марка парфюм на Лионел Меси (СНИМКА).

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички