ВИДЕО: Открадна ли Лео Меси гола от Енцо Фернандес - феновете го нападнаха, той им отговори кратко, точно и ясно


ВИДЕО: Открадна ли Лео Меси гола от Енцо Фернандес - феновете го нападнаха, той им отговори кратко, точно и ясно
Снимка: GettyImages

8257 0

След голове от страна на Хулиан Алварес и Лео Меси Аржентина продължава да мечтае за успеха на Копа Америка. Победата над Канада означава, че на „Гаучосите“ им остава още един мач – финалът от турнира, който ще се изиграе тази неделя.

Аржентина

Голът на Лео Меси

Преди този мач Лео Меси не се намираше в страхотна форма по време на първенството, като преди полуфинала имаше само една асистенция на сметката си. В срещата срещу Канада обаче той се разписа за 2:0 и така внесе по-голямо спокойствие в редиците на своя състав.

Лео Меси

Неговият гол беше добавка след удар на Енцо Фернандес, който така или иначе изглеждаше, че се е запътил към съперниковата врата. Това породи и множество реакции в социалните мрежи, че Меси своеобразно е „откраднал“ попадението, за да открие своята голова сметка на Копа Америка.

Още: Меси за Копа Америка 2024: Трудно е заради конкуренцията, лошите терени и невероятната жега

Обяснението на Меси

След мача световната звезда обясни защо се е наложило да докосне топката, преди тя да се окаже във вратата на Канада.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

„Не бях абсолютно убеден, че ударът на Енцо щеше да се окаже голов. Обясних и на самия него, че не съм искал да му открадна попадението или нещо подобно. Просто топката се движеше бавно, а видях как вратаря започва да се устремява към топката и затова я докоснах минимално. Това е въпрос на рефлекс“, съобщи Меси за причините, поради които той направи докосване по топката при втория гол.

Обвиненията към аржентинската звезда

Още: Пълна програма на Копа Америка 2024 - Аржентина и Меси са на финал!

Голът на легендата на Барселона остана дискусионен сред феновете, гледали двубоя. Някои го обвиниха, че го е направил поради желанието си да вкара своя първи гол на турнира и по този начин е откраднал гола от Енцо Фернандес.

Един от известните акаунти в социалните мрежи, които се занимават с отразяването на забавната страна на футбола – „Troll Football”, сравни гола на Меси с такъв на Кристиано Роналдо, в който португалецът също едвам докосва голов удар, но въпреки това изразява бурно радостта си.

Копа Америка 2024: Класиране | резултати | голмайстори | програма

Каръкът Дрейк заложи 300 000 долара за отпадането на Аржентина от Копа Америка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички