Звездна уругвайска селекция разпиля Панама и Хосе Кордоба, САЩ с мечтано начало на Копа Америка (ВИДЕО)


Звездна уругвайска селекция разпиля Панама и Хосе Кордоба, САЩ с мечтано начало на Копа Америка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

909 0

Домакинът на Копа Америка – САЩ, започна мечтано, след като победи Боливия само 2:0 в мач от Група С на надпреварата. Головете за "янките" отбелязаха Кристиан Пулишич и Фоларин Балогун, а това бе най-малкото, с което Боливия се размина.

Домакините поведоха още в 3-ата минута. След корнер, изпълнен от Пулишич топката отиде в Тимъти Уеа и върна към играча на Милан, а той прати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Гийермо Вискара за 1:0.

Минута преди края на редовното време на първата част "янките" направиха отлична атака, а Пулишич подаде къмФоларин Балогун. Той влезе в наказателното поле и с диагонален удар я прати в долния десен ъгъл за 2:0. И през второто полувреме американците имаха няколко отлични шанса,  но вратарят на Боливия показа отлично ниво и предотврати още няколко попадения.

Още: Копа Америка 2024: Класиране | резултати | голмайстори | програма

Звездната селекция на Уругвай срещу бивш защитник на Левски

Малко по-късно през нощта в другия мач от същата група Уругвай постигна победа от 3:1 срещу Панама, където цял мач изигра бившия защитник на Левски - Хосе Кордоба. Федерико Валверде, Даврвин Нунес, Роналд Араухо бяха част от звездната селекция на уругвайците, а Луис Суарес не влезе в игра.

Още в 16' отборът Марсело Биелса излезе напред в резултата. Матиас Виня намери Максимилиано Араухо, който се перфектен удар не остави шансове на панамския вратар. Макар да имаха още добри шансове, следващият гол падна чак в 85'. Тогава Нунес от воле се разписа за 2:0, а в първата минута от добавеното време Матиас Виня бе изпуснат при центриране и успя да стреля с глава за 3:0.

Четири минути по-късно Панама стигна до почетно попадение. Фреди Гондола направи пробив и намери Майкъл Мурийо на десния фланг, който не сгреши за крайното 3:1.

ВИДЕО: Създадоха трудности на г-жа Меси да влезе на мача Аржентина - Канада

ВИДЕО: Санчес с нелеп пропуск - Чили започна на Копа Америка с равенство

Лео Меси коментира старта на Копа Америка с точно 2 думи (СНИМКА)

Пропуските на Лионел Меси за Аржентина, с които шокира (ВИДЕО)

Пълна програма на Копа Америка 2024 - кога ще се проведат срещите?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички