Николай Костов обеща: Левски ще изглежда съвсем различно през следващия сезон! (ВИДЕО)


Николай Костов обеща: Левски ще изглежда съвсем различно през следващия сезон! (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

901 0

Наставникът на Левски - Николай Костов, разкри че има пълната подкрепа на ръководството и е на мнение, че феновете трябва да застанат плътно зад отбора в идните мачове.

Думите на Костов преди мача с Берое:

"В добро настроение сме и сме готови. Тежките ситуации в кариерата ми не са били малко. Винаги е имало напрежение. Не сме били в толкова тежка ситуация, кадрово не бяхме изобщо добре. Играем с нарушен баланс в последните мачове. Винаги съм усещал подкрепа от ръководството, особено от Сираков, Боримиров и Йовов, с които добре се познаваме. Те вярват в нас и в играчите. На част от публиката не й харесва Костов. Голяма тежест пада върху мен и вярвам, че имам много добри футболисти, за съжаление имаме кадрови проблеми напоследък. Имаше и бойкот от феновете от Б сектор, даже разбрах, че утре няма да бъдат на стадиона. Имаме нужда от нашите почитатели и искрено се надявам, че всички, които вярват в играчите ще ги подкрепят. Трябва да ги обичат, не да ги събличат!", заяви Костов.

Николай Костов

"Винаги поемам отговорността и умея да го правя. До скоро атмосферата беше невероятна, но след загуби от другите силни отбори, няма как да няма разочарование у феновете. А и все пак сме на Балканите, където сме доста по-емоционални. Понякога обаче ни идва в повече, особено когато критиките са неоснователни. Изиграхме и слаб мач срещу ЦСКА, но имахме обективни причини за това представяне, които обаче ще останат в кухнята. Слабо второ полувреме срещу Лудогорец, срещу Славия. Мислим постоянно върху тези неща и искаме да ги подобрим. Скоро ще излезем от тази ситуация, а през следващия сезон ви обещавам съвсем друго лице на Левски. Не съм разговарял с Цунами за инцидента след Черно море. Той е мъжкар, беше разстроен, непосредствено след мача, но не сме говорили в детайли. Трябва да се класираме за Лига Европа, за да осветим нашите играчи и да ни видят повече хора в чужбина. Надявам се да променим нещата в наша полза", сподели още Костов.

Още: Рожден ден в Левски - футболистът със само 1 гол (и то какъв) навърши 27 години

Левски започва преговори: "Сините" напират за Педриньо от ЦСКА 1948, имат "зелена" светлина

Елитен клуб от Турция дава 500 000 евро на Левски за 21-годишен футболист?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички