"Знам, че ми остават доста години" - Хари Кейн отговори на критиците си


"Знам, че ми остават доста години" - Хари Кейн отговори на критиците си
Снимка: Getty Images

537 0

През лятото на 2023-та година Хари Кейн си тръгна от Тотнъм и отиде в Байерн Мюнхен с главната идея да сложи край на "сушата" си откъм трофеи.

Засега обаче тя продължава с пълна сила, тъй като баварците отпаднаха от турнира за Купата на Германия, а титлата от Бундеслигата вече отиде в ръцете на Байер Леверкузен.

Последната надежда за трофей през сезон 2023/24 е Шампионска лига, където Байерн стигна до 1/2-финалите и сега му предстоят два сблъсъка с Реал Мадрид.

"Знам, че ми остават доста години"

30-годишният Кейн обаче е на мнение, че няма на кого да доказва каквото и е да било, освен:

Хари Кейн

"Мисля, че единственият, на когото трябва да доказвам нещо, е на себе си. Винаги съм казвал, че целта ми е да израствам и да се опитвам да бъда по-добър с всеки изминал ден. Победите са следствие от правилната работа", обясни нападателят пред "TNT Sports", а след това допълни:

"Разбира се, знаете, че ми е трудно все още да нямам трофей в кариерата. Но също така знам, че ми остават доста години и сега съм в Байерн Мюнхен, за да се опитам да спечеля такъв. В Шампионска лига имаме възможността да постигнем нещо специално и съм много мотивиран".

*Към 19-и април Хари Кейн е вкарал 39 гола в 40 мача за немския колос във всички турнири, като е раздал и 12 асистенции.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Ще му кажа "Здравей", но..." - Хари Кейн коментира предстоящия сблъсък с Джуд Белингам в Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички