Иван Колев; Прекалено голям респект показахме на ЦСКА, недоумявам постъпката на Славчев

Треньорът на Локомотив (София) Иван Колев призна, че отборът му е показал твърде голям респект към ЦСКА. "Железничарите" загубиха с 0:3 от възродения тим на Александър Томаш.

Причините за загубата

"Да, и това трябва да ни е за урок, защото си говорихме доста, че срещу нас излезе различен ЦСКА. Мисля, че те ни победиха с повече мощ и добра индивидуална класа, която им позволихме да разгърнат, особено в първите 20-ина минути", започна Колев пред "Диема спорт".

За съжаление, в завършващата фаза не се получи това, което искахме. Мисля, че през първото полувреме имахме две-три много добри атаки, като при малко повече прецизност, ако ги бяхме реализирали, се връщахме в мача".

Още: ВИДЕО: Окрилен от феновете и Томаш, ЦСКА се върна към победите с радващо лице

"Може би трябва да помисля в посока този голям респект към ЦСКА, който имахме, защото не трябва да оставям футболистите ми да влизат по този начин в мачовете.

Смените на Ламбезе и Славчев и реакцията на халфа

Ламбезе поиска сам смяна, сега ми каза, че е разочарован, че усеща болка. За Симеон Славчев не ми се коментира. Не мога да проумея, че футболист от такъв ранг може да направи такова нещо", завърши Колев. 

Юноша на ЦСКА се завръща с една цел: Да съсипе Александър Томаш и новите звезди

Александър Томаш е безпощаден срещу Иван Колев! Ето защо ЦСКА ще бие Локо София

Гласували общо: потребители

Горещи оферти