Въпреки че бе зад Бербатов: Ботев Пловдив показа топли отношения с Гонзо (ВИДЕО)

Ботев Пловдив бе един от малкото професионални клубове, които публично обявиха подкрепата си за Димитър Бербатов за президент на Българския футболен съюз (БФС). Въпреки това "канарчетата" показаха, че са в добри отношения и с избрания за ръководител на централата ни Георги Иванов - Гонзо.

Ботев Пловдив и Гонзо в топли отношения

Президентът даде интервю специално за клубната телевизия на Ботев, като благодари на "жълто-черното" ръководство за положените усилия за терена. Ето и какво сподели в интервюто, което бе взето преди срещата със Северна Ирландия:

"Моята идея е всички отбори да бъдат равнопоставени, съдиите да са хората, които да взимат правилните решения и да не са главните действащи лица и да решават мачовете в полза на единия или другия отбор, съдийството трябва да е безпристрастно.

Аз благодаря на ръководството на Ботев, те направиха така че да се чувстваме като домакини. Теренът в момента е перфектен, можем само да им благодарим за това, което правят за нас.

Когато говорим за българския футбол, ние всички трябва да работим заедно, за да имаме по-добри футболисти в националния отбор, още повече да се развиват клубовете, защото е важно един клуб не само как се развива на терена, а и извън него"

Обнадежден съм за цялостната политика на футболния съюз, за да гледаме в една посока с футболните клубове" - сподели Иванов.

Гласували общо: потребители

Горещи оферти