Ас на БГ клуб намекна: Взимат играч на ЦСКА - вероятно без пари (СНИМКА)

Интересна публикация на капитана на Ботев Пловдив Ивелин Попов засили още повече слуховете за бъдещето на друг български полузащитник. Попето загатна, че вероятно скоро Станислав Шопов няма да е част от ЦСКА, а ще премине при "канарчетата".

И Ивелин Попов намекна: Станислав Шопов ще се върне в Ботев Пловдив

Попов сподели момент от двубоя на младежкия национален отбор срещу Германия, в който Шопов асистира на Никола Илиев. "Шопов и Илиев. Очаквайте скоро" - бяха думите на Попето, който отбеляза двамата споменати.

Припомняме, че договорът на Шопов с "армейците" е до лятото на 2025-а година. Още преди месеци започнаха слуховете, че Ботев иска да си върне играча, а това изглежда напълно реално, предвид факта, че трудно получава игрови минути при "червените" с Александър Томаш.

Освен това Шопов е юноша на "канарчетата", като още през 2018 година заиграва в първия отбор. През 2020-а е продаден в Хееренвен, а от лятото на 2022-ра е част от ЦСКА. Предвид изтичащия му контракт - Ботев или ще го вземе без пари, или за символична сума през зимния трансферен прозорец. От Ботев Пловдив пък решиха да задържат за още един сезон и Ивелин Попов.

Гласували общо: потребители

Горещи оферти