Генчев издаде важна информация за дербито: Ясни са двама титуляри на Левски срещу ЦСКА

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, също даде пресконференция преди дербито с ЦСКА в утрешния ден (19 октомври). Той бе категоричен, че иска "сините" да зарадват своите фенове, като увери, че отборът му е готов за важния мач в родния елит.

Още: Александър Томаш призна, че има козове срещу Левски и отговори на въпрос вълнуващ всички фенове на ЦСКА

Какво имаше да каже Генчев?

"Със сигурност всеки един треньор иска в такъв мач да победи, надявам се, че ще го направим", започна Станислав Генчев.

"Това е най-важното, който иска да спечели трябва да играе със самочувствие и да си вярва. Моята идея е да играем атакуващо и да търсим победата. Вярвам, че феновете ще харесат това".

"Много е важно за мен и за играчите да имаме подкрепата на феновете. Щастлив съм, че билетите са изкупени. Важно е да спечелим и хората да си тръгнат щастливи от стадиона".

"Не само за този мач, за няколко напред имаме различни варианти. Нормално е - развитие на двубоя, евентуални смени и така нататък".

"И двата отбора можем да се изненадаме. Знаете, че ЦСКА взе много качествени футболисти през септември. Вярвам, че са синхронизирани. Надявам се ние да изненадаме повече ЦСКА".

Още: Позабравен чужденец в ЦСКА: Най-младият голмайстор в историята срещу Левски (ВИДЕО)

"Кой ще започне титуляр и кой ще е резерва решаваме от показаното в тренировки и мачове. Уверявам Ви, че и Колев, и Сангаре ще са титуляри утре".

"Колкото и тривиално да звучи психическата подготовка е много важна в подобен мач. За нас е важно да играем това, което можем и това, което тренираме. Мисля, че отборът е подготвен така както трябва".

"Макун трябваше да е титуляр във Венецуела. Имал е проблем и не е играл. Ще направи първа тренировка сега с нас, Бачев се върна с проблем в глезена, а другите национали са добре".

"Казах на Алекс Колев, че трябваше да бъде изгонен срещу Люксембург и че съдията го пожали. От сряда той също тренира с нас и вярвам, че е в добра кондиция", каза още родният специалист.

Още: Едно дерби ЦСКА - Левски на 19 октомври досега: Раждането на "Тройчо" и голям бой - какво се случи? (ВИДЕО)

Гласували общо: потребители

Горещи оферти