Левски - Ботев Враца по ТВ: Кога и къде да гледаме приятелската среща НА ЖИВО?

Родният гранд Левски и Ботев Враца ще използват паузата за национални отбори, за да проведат проверка, която ще се състои днес (7 септември) на стадиона на "сините" - "Георги Аспарухов".

Още: Левски е обречен? Предстои жестока катастрофа за "сините" срещу ЦСКА 1948

Първенецът в родната Първа лига - Левски, ще опита да загрее подобаващо за двубоя, който му предстои на 15 септември, когато ще премери сили с ЦСКА 1948 в опит да се оттърси от серията лоши резултати, които записа в последните кръгове у нас.

От другата страна, стои Ботев Враца на Тодор Янчев, който не стартира отлично сезон 2024/25 в елита на България, записвайки 5 загуби и едва 2 победи в първите си 7 мача.

Интересното е, че Левски и Ботев Враца вече се срещнаха един срещу друг у нас във втория кръг на елита, когато Левски разби опонента си с 4:0 на "Герена".

Къде да гледаме контролата Левски - Ботев Враца?

Двубоят на "Герена" ще стартира в 18:00 часа. Той няма да бъде излъчван по никой телевизионен канал у нас, но за сметка на това "сините" ще го предават на клубната телевизия "ЛЕВСКИ ТВ", както и в профилите си в социалните мрежи - YouTube и Facebook. Разбира се, Вие ще можете да проследите контролата НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Левски продължава традиция - прави страхотен подарък за почитателите

Левски се похвали с прецедент в България, обяви го като "момент за историята"

Гласували общо: потребители

Горещи оферти