Скарал се с Наско Сираков и шефовете в Левски за пари се върна на "Герена"

Крайният десен защитник на белгийския Шарлероа - Жереми Петрис, изненадващо се появи на стадион "Георги Аспарухов". Бившият футболист на Левски е решил да използва паузата за мачовете на националните отбори, за да се срещне със стари приятели в България, информират колегите от "dsport.bg".

Жереми Петрис се върна на "Герена"

Още: В Левски сравниха Пламен Андреев с Мануел Нойер и натъртиха за шанса, даден му от Станимир Стоилов

Той дори е намерил време да наблюдава тренировката на "сините" преди утрешната контрола (7 септември) с Ботев Враца. Петрис е бил посрещнат топло от персонала на "Герена" и е демонстрирал отлично настроение по време на заниманието.

Футболистът е гледал тренировката, водена от Станислав Генчев, заедно с Карлос Охене, който се възстановява от лека контузия.

Петрис се присъедини към Левски през лятото на 2022 година като свободен агент, след като напусна Царско село. Той изигра 53 мача за "сините", в които отбеляза един гол, преди през зимата на 2024 година да бъде продаден на Шарлероа.

Припомняме, че "сините" и Петрис се разделиха, след като той не успя да се разбере с нов договор с управата, като имаше сериозни разминавания за неговата заплата. Бяха се появили и сведения, че това дори е вбесило мажоритарния собственик на клуба - Наско Сираков.

Левски едва се спаси от фалит, а нов пожелал “Порше” от босовете

Генчев потвърди, че търсят вратар и призна: Трансферът на Андреев пообърка плановете ни

Гласували общо: потребители

Горещи оферти