Станислав Генчев категоричен - ето в какво ще се измери дали сезонът за Левски ще е успешен

След като изминаха 100 дни от поемането му на Левски, треньорът Станислав Генчев може да направи обширни заключения относно своята работа на "Герена". Родният специалист каза какво ще е успех за "сините" през този сезон пред колегите от "Тема Спорт".

Какво каза Станислав Генчев?

Още: Левски е обречен? Предстои жестока катастрофа за "сините" срещу ЦСКА 1948

"Вече съм много по-разпознаваем и вниманието на запалянковците ме радва и ласкае – добавя още той. – Но си давам и сметка, че другата страна е свързана с големи очаквания, които трябва да оправдаем с отбора. Нямам и притеснения, че да ме сравняват с най-добрите треньори в историята на Левски. Това не ме напряга. Предпочитам да ме сравняват с тях и да има очаквания, вместо с треньори, които са минали от тук без да оставят никаква следа", споделя родният специалист.

"Давам си сметка, че успех в Левски е само ако спечелим титлата или купата на България. Приятели ми казват, че след миналия сезон, когато отборът остана четвърти и не се класира в Европа, ако завършим втори или трети и играем в евротурнирите, това ще е добре. Не е така. Всичко освен титла или купа ще бъде провал", добави още Станислав Генчев.

Скарал се с Наско Сираков и шефовете в Левски за пари се върна на "Герена"

В Левски сравниха Пламен Андреев с Мануел Нойер и натъртиха за шанса, даден му от Станимир Стоилов

Гласували общо: потребители

Горещи оферти