Въпреки победата: Станислав Генчев с възможно най-лошите новини за Левски и Фабио Лима

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, говори пред клубната телевизия "ЛЕВСКИ ТВ", след като неговия тим победи с 3:2 на "Герена" Ботев Враца в контролна среща преди подновяването на Първа лига. Родният специалист заяви, че контузията на Фабио Лима е сериозна.

Лоши новини за Левски от Генчев

Още: ВИДЕО: Левски победи Ботев (Враца) в резултатен мач, Бала блесна с бижу

"Доволен съм от трите гола и положенията, както и от старанието на играчите. Футболистите се вложиха максимално, бягали са доста. Неприятното е, че Фабио Лима получи контузия. Той е много важен и се надявахме с неговото завръщане да вдигне конкуренцията в атака", започна Станислав Генчев.

"Когато отборът играе с настроение съм доволен. Имаме добри изпълнители и играем със самочувствие. Вложиха се максимлано и искаха да победят. Вкарахме 3 гола и направихме добри атаки".

"Даже когато останахме с 10 играчи вкарахме гол и създадохме положения. Това показава и че с човек по-малко създаваме проблеми на всеки отбор. Цялостно съм доволен от ввсички играчи в този мач".

"Ще имаме 2 почивни дни и започваме от вторник подготовка за ЦСКА 1948, надявам се националните ни състезатели да се върнат без контузии или травми", добави още специалистът.

Евертон Бала вкара изумителен гол в контролата на Левски срещу Ботев Враца (ВИДЕО)

На "Герена" са оптимисти: Асен Митков минава допълнителни прегледи, за да се включи в тренировките

Гласували общо: потребители

Горещи оферти