Ханзи Флик посочи основната причина за загубата на Барселона от Монако

Наставникът на Барселона - Ханзи Флик, коментира загубата на своя отбор с 1:2 при гостуването на Монако в първия кръг на основната фаза на Шампионска лига. Това бе първата официална загуба за Флик като треньор на каталунците.

Думите на Ханзи Флик

Още: След заканата за триумф в Шампионска лига: Барселона на Флик катастрофира още в Монако (ВИДЕО)

"Червеният картон промени мача напълно. Защитавахме се със страст, направихме някои грешки, но опитахме да вкараме голове. Имахме няколко положения, но те заслужаваха да победят. Загубихме, добре, казах го и на играчите, ще се върнем по-силни", каза Флик.

"Трябва да се възстановим за мача в неделя. Трябва да даваме най-доброто от себе си за отбора. Загубихме този мач, но ще продължим да се борим. Те бяха много добри. Нормално е, защото имат бързи играчи. Опитахме се да се защитаваме, но те спечелиха заслужено с 2:1", добави още германецът.

Съгласно новия формат на Шампионска лига, няма да има реванш след първия мач, което означава, че испанските вицешампиони няма да имат възможност да се реваншират за загубата от Монако, освен ако двата отбора не се срещнат отново в елиминационната фаза.

Следващата среща на Барселона в турнира е насрочена за 1 октомври, когато ще се изправят срещу швейцарския отбор Йънг Бойс, който в квалификационните кръгове елиминира Галатасарай.

Барселона стана за резил, Арсенал оцеля, Атлетико обърна - как завърши първият кръг в Шампионска лига?

Едва втори червен картон в Шампионска лига: Тер Стеген постави Барселона във фрапантна ситуация (ВИДЕО)

Гласували общо: потребители

Горещи оферти