Берое дочака 91-ата минута - наказа Славия с късен гол на Кошмара


Берое дочака 91-ата минута - наказа Славия с късен гол на Кошмара
Снимка: Lap.bg

254 0

Берое победи Славия с късен гол в мач от 10-ия кръг на Първа лига. Победният гол падна в 91' и бе дело на Леандро Годой, чийто гол, реализиран по-рано в двубоя, бе отменен заради нарушение. 

През първото полувреме Славия бе по-активният тим, но по-добрите положения - две на брой, бяха за Берое. В 31' стражът на "заралии" направи спасяване след изстрел на Галин Иванов. Осем минути по-късно и стражът на "белите" се намеси решително след удар на играч на домакините. 

Годой вече има 4 попадения през сезона

След почивката старозагорци стигнаха до гол - в 52' Леандро Годой отбеляза, но голът не бе зачетен заради нарушение на футболиста. В 70' Кръстев направи спасяване при изстрел на Годой, а в 81' дойде най-добрата ситуация за Славия. Първо Емил Стоев опита да реализира, но изстрелът му бе отразен, а защитник изчисти пред голлинията удар на Зеедорф след това.  

Още: След часове: Пада брадат антирекорд в Първа лига - от 1954 година

В първата минута от добавеното време Берое все пак порази вратата на гостите - Монселио центрира в наказателното поле, а там Леандро Годой засече с глава и прати топката в левия ъгъл, за да донесе трите точки на "заралии". Това бе четвърти гол за него от началото на сезона в Първа лига. 

Успехът изкачи Берое с една позиция в класирането и те вече са осми. Славия регистрира четвърта загуба и остава на 13-а позиция. 

Стефанов отговори подобаващо на Загорчич - ще се стига ли до оставки?

Томаш вкара ЦСКА в топ 10: "Червените" не впечатлиха, но взеха най-важното (ВИДЕО)

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички