След фиаското срещу Левски: Локо София не се даде на Берое в Стара Загора (ВИДЕО)


След фиаското срещу Левски: Локо София не се даде на Берое в Стара Загора (ВИДЕО)
Снимка: Boris Bonev / LAP.bg

408 0

Берое и Локомотив София не успяха да се победят и завършха 0:0 в Стара Загора в двубой от втория кръг на Първа лига. Двубоят не предложи много чисти ситуации, а натиск на домакините през втората част не успя да ги доведе до успеха.

Заралии стартираха сезона с минимален успех с 1:0 като гост на Септември София, докато столичните "железничари" бяха разгромени с 1:6 у дома от Левски. В следващия кръг Локо приема Черно море, а Берое гостува на Ботев Враца.

В 13' дойдоха първите по-интересни положения и те бяха за гостите. Първо удар на Селсо Рапосо бе блокиран от бранител на Берое, а малко след това и Карсимир Станоев имаше опит с неточен удар.

В 25' Леандро Годой отправи първия удар за заралии в мача, но опитът му с глава мина над напречната греда.  Малко преди края на полувремето Лучано Скуадроне стреля отдалеч, но Александър Любенов не трябваше дори да се намеси. До негово спасяване се стигна минута след това, като отрази удар на Пинеда.

И през второто полувреме ситуацията бе сходна без ясно превъзходство на някой от отборите.  В 53' Стефан Ламбезе отправи удар от дистанция, но Артур Мота спаси. В следващите минути Берое изглеждаше по-добре физически и опитваше да създаде натиск, но без голям успех.  Пинеда застраши вратата на Локомотив София с изпълнение от далечно разстояние, но Любенов улови без напрежение.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

В 75' Франсиско Политино получи отдясно в наказателното поле и центрира към капитана Жорди Говеа. Той изпревари Стив Траоре и стреля с глава, но малко над вратата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички