Александър Любенов за кошмарния инцидент: Нищо не помня, моите съотборници бяха уплашени, избягаха от мен


Александър Любенов за кошмарния инцидент: Нищо не помня, моите съотборници бяха уплашени, избягаха от мен
Снимка: Ivan Ivanov/ LAP.bg

1040 0

Вратарят на Локомотив София – Александър Любенов, говори за тежския сблъсък, който имаше с Квадво Дуа при загубата на неговия тим с 6:0 от Лудогорец. Любенов е със счупена скула, като заяви, че няма спомен от случката в Разград, където ключова намеса имаше медицинския екип на "орлите".

Той заяви, че в петък е на преглед, на който ще стане ясно как върви възстановяването му. "Чувствам се добре, възстановяването върви по план, започнаха да спадат отоци, лицето ми да прилича на човешко лице. Ще кажат как върви възстановяването, дали зараства скулата, дали всичко е наред и вече ще мислим лека-полека кога ще подновя тренировки. Не мога да кажа нищо, докато не мине прегледът утре, но със сигурност ще е след мача с Черно море", заяви Любенов пред "Дарик".

Все още няма спомен от ситуацията

Кошмарен инцдент, който ще се помни дълго

Още: Александър Любенов с първи думи след ужасяващия сблъсък: Каза къде е и как се чувства

"Нищо не помня от ситуацията, опреснявам си леко от видеото как съм се качил на кушетката към спешното, реални спомени нямам. Моите съотборници бяха уплашени, започнаха да се държат за главите, избягаха от мен, само един-двама дойдоха при мен. Травмиращо е за тях".

Той допълни, че е извадил късмет, че това е станало на терена в Разград, защото Лудогорец има много добър лекарски щаб. "Доктор Великов вече беше при мен, извадил ми е езика, с две думи ми се погрижи за мен, благодаря ми. Далеч съм от мисълта, че Квадво Дуа го е направил нарочно, писа ми на следващия ден момчето. Задължително ще тренирам и ще играя с маска в началото. Все още не мога да кажа дали има уплаха, мисля, че ще я превъзмогна, не съм плашлив. Не е изключено да има уплаха, разкри още Александър Любенов.

Още: Александър Любенов бе успешно опериран и вече се възстановява от вкъщи

Александър Любенов все още е в болница - чака се точната диагноза, предстои операция

Зловещ сблъсък по време на Лудогорец - Локомотив София: Юноша на Левски си глътна езика и изпадна в безсъзнание (ВИДЕО 18+)

Пак ще играе: „Спасил“ се от страшен резил се завръща за Локомотив София

Любенов благодари на съотборниците си за "мъжеството" срещу Ботев Пловдив

Локомотив София предлага нов договор на юноша на Левски, ще разговаря и с друг бивш футболист на "сините"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички