Арда вкара гол от съблекалнята на Славия, но дузпа подели точките на "Овча купел"


Арда вкара гол от съблекалнята на Славия, но дузпа подели точките на "Овча купел"
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

362 0

Славия и Арда завършиха наравно 1:1 в 7-ия кръг на Първа лига. Гостите от Кърджали поведоха, но "белите" изравниха от дузпа през втората част. Въпреки това, тимът, воден от Александър Тунчев, заслужаваше повече победата. 

Това бе второ равенство за столичани от началото на сезона и първо за Арда, които имат 3 загуби и 3 победи. Спечелената точка изкачи и двата тима в класирането, като "белите" са девети, а гостите днес - седми.

Арда откри много рано - още във втората минута, след като Станислав Иванов отне топката в центъра и след двойно подаване с Тонислав Йорданов реализира от границата на вратарското поле.

Още: ЦСКА 1948 надви Славия и взе първа победа за сезона (ВИДЕО)

Единадесет минути по-късно столичният тим можеше да изравни след разбъркване и рикошет, но опасността пред вратата на Арда се размина.

В 23' Арда създаде опасност след свободен удар и защитник на Славия успя да изчисти пред голлинията. В 32' кърджалиии стигнаха до греда, след като Борислав Цонев подаде към Тонислав Йорданов и той стреля с глава.

До края на полувремето Арда създаде още една сериозна опасност, но ударът на Йорданов же спасен от Светослав Вуцов с крак.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

През втората част "белите" изравниха с попадение Ертан Тумбак, което обаче не бе зачетено заради игра с ръка. Все пак, седем минути по-късно изравнителен гол падна, но от дузпа. Точен от бялата точка бе Иван Минчев.

Съдийският погром в Първа лига продължава: Още един тим от елита изрева мощно (ВИДЕО)

ЦСКА странно изгони този човек и вече бе наказан пряко от него: "Червените" с голяма грешка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички